Edderkoppen

Edderkoppen er en stilling, som der ikke er så mange, der er familiære med. Og det er også en stilling, som du næsten bliver nødt til at kende til, hvis du vil ende i den, da den ikke bare lige er af den type, der falder dig naturligt ind.

Dog er det også en stilling, som både mand og kvinde typisk er utroligt glade for - særligt når sexlivet trænger til en lille ændring og lidt mere intimitet.

En anden oplevelse med edderkoppen

Det er dog også en stilling, der er meget velegnet til rolige og rokkende bevægelser, hvilket særligt mange kvinder sætter enormt stor pris på. Det er nemlig ikke hver gang, at kvinden ønsker det traditionelle vedholdende pumperi - faktisk kan det virke helt trættende - og hvis det er tilfældet på en given dag, så giver det godt mening af prøve denne stilling af.

Her bliver kvinden nemlig blot fyldt op, mens hun enten selv stimulerer klitoris eller lader manden tage styringen over det - det vil også være helt perfekt at inkludere et sexlegetøj i denne sammenhæng, men det er selvfølgelig noget, som I selv styrer.

Manden holder længere

Netop fordi I ikke benytter jer af de traditionelle rytmiske pump, men i stedet har mindre bevægelse, så vil penishovedet kun blive stimuleret meget begrænset. Det gør ikke, at oplevelsen kun er noget værd for kvinden, men derimod blot at manden kan holde i længere tid.

Når manden kan holde i længere tid, så betyder det også, at I har længere tid til at nyde hinanden, men der er jo heller ingen, der siger, at I udelukkende skal benytte jer af denne ene stilling. Det kan eventuelt være en af de opvarmende stillinger, og på den måde får I mulighed for at opleve lidt af begge dele.

Sådan gør I

Edderkoppen er en relativt nem sexstilling, som der ikke er mange, der gør brug af, selvom den faktisk kan resultere i enorm nydelse fra begge parter. Det eneste I skal gøre er, at sætte jer overskrævs på hinanden. Det vil sige, at manden sidder lænet lidt tilbage på sengen, mens kvinden skræver ind over ham. På den måde støtter I begge på jeres arme, og I har mulighed for at skabe intens øjenkontakt, mens I også begge to har udsyn til det, der sker imellem jer.

I kan eventuelt prøve at tage hinanden i hænderne, når I er i stillingen og læne jer skiftevis frem og tilbage for at få en rokkende fornemmelse. Her vil I opleve både en nær kontakt fysisk og følelsesmæssigt, hvilket tilføjer ekstra til oplevelsen for både mand og kvinde.