G-punkt

G-punktet er et utroligt diskuteret emne. Nogen mener, at det findes, mens andre mener, at det er lidt mere abstrakt end det.

Dog kan de fleste blive enige om, at der er et punkt inde i kvindens sked - omtrent 2 - 4 cm. - i væggen ud mod kønsbenet, hvor hun er ekstra følsom og dermed kan opnå en såkaldt g-punktsorgasme, hvis det stimuleres.

Problemet - hvis man kan kalde det et problem - er, at der ikke findes et anatomisk holdepunkt for at stedet findes, og dermed bliver det hele en smule fluffy.

Hvorfor er diskussionen om g-punktet relevant?

Diskussionen er ikke relevant som sådan, da det ikke ændrer på kvindens seksuelle oplevelse, om det findes eller ej. Grunden til, at det bliver diskuteret i perioder er, at kvinder selvfølgelig søger hen imod denne særlige form for orgasme, der skulle være ekstra intens.

Mellem 10% og 50% af kvinder mener også, at de har oplevet denne g-punktsorgasme. Og der er blevet lavet undersøgelser, der viser, at det måske i virkeligheden skyldes, at det ikke er alle kvinder, der har et g-punkt.

Sådan finder du g-punktet

Er du blevet nysgerrig, og vil du gerne finde det eftertragtede g-punkt, så er det altså højst sandsynligt ikke i selskab med en partner, at du første gang vil få succes med det. I stedet anbefales det, at du bruger en pegefinger og laver den velkendte “kom her” bevægelse. Hvis du har et g-punkt, vil du kunne mærke et område, der føles helt ru som en valnød. Prøv det gerne, når du i forvejen er ophidset, da det svulmer en smule op, og du dermed vil have større held med det på den måde.

Det er dog også værd at være opmærksom på, at nogle kvinder ikke nyder at få berørt deres g-punkt. Nogle kvinder får i stedet fornemmelse af at skulle tisse, og det kan være decideret ubehageligt for dem at blive berørt her.

Hvordan skal du bruge denne viden?

Hvis du er 100% tilfreds med dit sexliv, så er der ingen grund til at bruge denne viden til noget som helst. Er du derimod frisk på at eksperimentere med din egen krop, så er det netop det, du bør gøre.

Mærk efter. Du kan både gøre det alene med dine hænder eller et sexlegetøj, eller du kan gøre det i selskab med din partner. Måske de endda vil synes, at det er frækt at eksperimentere sammen med dig og finde dine nydelsespunkter.