Kondom

Kondomet er den præventionsform, der beskytter bedst mod kønssygdomme, og bruges det korrekt, er der op til 97 % sikkerhed mod uønsket graviditet.

Alle kan købe kondomer, og kondomer fås stort set overalt.

Desuden giver kondomer ingen bivirkninger, men skulle du eller din partner være allergisk overfor latex, bør du købe vores latex-fri kondom, fra f.eks Durex.

Kondomer fås i mange former, farver og afskygninger. Med og uden smag eller sæd-dræbende creme. I butikken kan du læse mere om hvert enkelt kondom.

Her er vores 2 mest solgte

Durex Real Feel Kondomer - 10 stk

Durex Real Feel har fået NY FRÆK EMBALLAGE I FLOT GULD FARVE!

Durex Real Feel Kondomer - 10..... Læs mere

87,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
Durex Performa Kondomer - 12 stk.

Durex Performa er ultimativt det bedst sælgende..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage

Kondom opbevaring

Kondom opbevaring er en af de ting, som mange sjældent skænker en tanke. Kondomer bliver i det hele taget typisk kun skænket en tanke få minutter inden, at hyggen går i gang. Og her er det jo i så fald for sent.

Har du også blot dine kondomer liggende rundt omkring tilfældigt, så er det på tide, at du får styr på den situation - det kan nemlig resultere i et ægte uheld, hvis du lader være.

Vil du bliver klogere på opbevaringen af kondomer, og hvorfor det er så vigtigt, så kan du blot læse mere her.

Hvorfor bør du tænke over, hvordan du opbevarer dit kondom?

Der er én primær grund til, hvorfor du bør tænke over, hvordan du opbevarer dine kondomer. Og det er, at de er skrøbelige, og der nemt kan gå hul på dem, hvis ikke du er forsigtig.

Kondomer er i forvejen ikke 100% sikre, men hvis der først går hul på det, så sænker du jo da først sikkerheden væsentligt, både hvad angår sexsygdomme, men også hvad angår graviditet.

Derfor bør du ikke have dine kondomer liggende i pungen, og hvis du har haft et liggende det sidste lange stykke tid, så bør du nok overveje at skifte det ud. Jo længere du lader det ligge, jo mere skrøbeligt bliver det også og dermed øges chancen for at det går i stykker endnu mere

At der kan gå hul på kondomet, er dog ikke den eneste grund til, at du bør passe lidt ekstra på det og opbevare det ordentligt. Den glidecreme, der bliver brugt i kondomer, kan nemlig heller ikke for godt holde til at blive for varm. Det får den til at tørre ud, og så har kondomerne lettere ved at briste under brug, hvilket jo selvfølgelig heller ikke er optimalt.

Sidst med ikke mindst, så holder kondomerne længere, hvis du passer ordentligt på dem, så du slipper for at smide ubrugte kondomer ud.

Hvordan beskytter du dine kondomer?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan beskytte dine kondomer. Du kan enten vælge at opbevare dem i deres originale indpakning. Det giver for eksempel god mening, hvis du blot opbevarer dem i natbordet.

Har du dem derimod med på farten, så giver det bedre mening at investere i en kondomæske eller et etui. De beskytter både kondomerne mod varme, men de beskytter dem også mod slitage. På den måde holder dine kondomer længere, og du behøver ikke at bekymre dig om, om de springer midtvejs eller mens du putter dem på.