Reverse Cowgirl

Reverse cowgirl er en stilling, som mange faktisk betragter som lidt vildere end mange andre stillinger. Dog er det i virkeligheden en stilling, hvor du får lov til at føle dig en smule mere fri som kvinde, og hvor manden får lov til at nyde både følelsen og synet selvfølgelig.

Reverse cowgirl er stort set samme stilling som almindelig cowgirl; kvinden sidder overskrævs på manden med et knæ på hver sin side, men hun vender denne gang med front samme vej som manden og kigger på hans fødder.

Det giver en ny vinkel, og det giver nogle andre muligheder for at støtte sig og opnå bedre bevægelsesmulighed. For eksempel kan kvinden både bede manden om at bøje knæene, så hun kan støtte sig til dem, men hun kan også bede ham om at strække dem, og så holde om hans ankler - valget er kvindens, og det samme er kontrollen.

Sådan mestrer I reverse cowgirl-stillingen

Der er nogle tips og tricks til, hvordan du og din partner kan blive en mester til netop denne stilling.

Tag jer god tid

Hvis I haster jer igennem, så er det ikke sikkert, at I får en lige så god oplevelse, som hvis I tager jer god tid. På den måde vil der for det første være mulighed for at kvinden vænner sig til størrelsen på penis og til at blive fyldt op, men der vil også være et teasende element, der trækker orgasmen lidt ud.

Lad kvinden tage kontrollen

Det er typisk manden, der tager kontrollen under sex - mest fordi de fleste stillinger lægger op til det. Men i reverse cowgirl er det kvindernes tur, og det handler blot om at turde samt at lade dem gøre det.

Det giver nemlig et helt nyt aspekt til sexlivet, der skaber variation og dermed en helt ny oplevelse. Derfor skal du som kvinde altså ikke være bange for at bede din mand om at ændre på sin stilling, og som mand skal du simpelthen gøre, hvad der bliver sagt.

Mærk friheden og føl dig fri

I den almindelige cowgirl stilling kan der være mange, der føler sig en smule generte eller overvågede, fordi I sidder ansigt til ansigt. I reverse cowgirl er der ikke dette element, og derfor har mange nemmere ved at føle sig frie.

Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage her, og dermed vil selv den generte kvinde kunne bede manden om at bøje knæene, hvis det er det, der er behov for.

Husk at passe på din mand

Selvom det pludselig er dig, der har kontrollen, så skal du altså stadig have din mand i tankerne - og det kan hurtigt blive en ubehagelig oplevelse for jer begge to. Pas derfor på med enten at læne dig for langt frem eller for langt tilbage. Måske har du hørt om skrækscenarierne fra den almindelige cowgirl stilling - det samme kan ske her. Lyt derfor til hinanden og sørg for, at I begge nyder oplevelsen.