Slikkelap

Der findes utallige former for præventioner & beskyttelse mod graviditet og kønssygdomme, og en slikkelap er kun én model, som du kan overveje. Men hvad er det? Det kan du læse meget mere om lige her. At beskytte både dig selv og din partner mod kønssygdomme og skadelige bakterier er nemlig utroligt vigtigt, og derfor giver det god mening at prøve lidt forskelligt af, indtil I finder lige netop det, der fungerer for jer.


Hvad er slikkelapper?


Det er ikke den mest velkendte type prævention på markedet, men det betyder ikke, at de ikke kan være nyttige nok.
De er produceret i et tyndt plast eller latex, som du placerer på din partners krop, der hvor du ønsker at bruge tungen - deraf navnet: slikkelapper. Fordi du slikker på dem. Alternativt kan du finde modeller, som du sætter foran munden og holder fast ved hjælp af elastikker, der går bag om ørene. De bruges primært på vulva og anus.


Hvorfor vælge at bruge slikkelapper?


Slikkelapper gør sex til en ekstra lækker oplevelse. De fås i flere forskellige smagsvarianter - lige fra frugtsmag til mint eller fra vanilje til chokolade. De kan bruges efter behov, da de ikke klæber til hverken din eller din partners krop, og så kan de faktisk være medvirkende til at give en ekstra nydelse, hvis du bruger en vandbaseret glidecreme under dem.
Som et kort svar: hvorfor bruge kondomer? Årsagen her er den samme, blot uden den ubehagelige følelse, som nogle oplever ved brug af kondom.


Introducer slikkelapper ind i dit sexliv


Der vil uden tvivl være nogle stykker, der sidder og tænker, hvordan i alverden får jeg lige introduceret det ind til mit sexliv? Det er nemlig ikke helt så almindeligt som at bede din partner om for eksempel at tage et kondom på - eller bare at gøre det.
Dog kan det lige så godt være lige så almindeligt. Det handler blot om din præsentation af produktet. Introducer det med selvtillid, forklar hvad det er, og gør det tydeligt, at det ikke er til diskussion, fordi du gerne vil passe på både din og din partners krop. På den måde gør du det hurtigt til en normal ting i jeres sexliv, og det vil hurtigt føles lige så naturligt som at finde et kondom frem.