Klassiske fejl mænd begår i sengen

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 29 august, 2021

Gæsteindlæg af sexolog Christina Tatarczuk

Det er ingen hemmelighed, at mænd elsker at præstere – også i sengen. Det kan knække enhver mands selvtillid at få at vide, han er en dårlig elsker, så hvorfor ikke lave et realitetstjek på dine kundskaber som elsker?

 

Du er for fokuseret på dig selv og din pik

Din pik er sikkert dejlig, og det er godt, du er stolt af den – men den kan også få for meget fokus under sex. Øv dig i at mærke både dig og hende på én gang. I kan fx skiftes til at ta i mod og på den måde være i fokus.

 

Du går direkte ombord i bryster og kønsdele

Måske glemmer du , at din kvinde har en hel krop, der skal pirres, tændes og begæres, før du har adgang til hendes helt særlige steder. Forspillet er vigtigt, og det bør kun springes over, når der er stemning for et hurtigt knald. Brug gerne 20-30 minutter på at forkæle hendes krop, hviske dejlige ting i øret, massere, nusse, kysse, slikke og betragte, før du overhovedet tager din pik i brug. Lyt til hendes åndedræt og fornem hendes krop – med lidt træning, kan du sagtens mærke, om hun er klar til dig.

 

Du er alt for optaget af orgasme – din egen eller hendes

Orgasmejagt kan gøre sex til en præstationsorienteret affære, der fjerner en del af nydelsen og nærværet. For nogle mænd er orgasmen/udløsningen målet med sex, og det er lidt ærgerligt, for det er nærværet på vejen og rejsen derhen, der rummer de højeste peaks og lækreste momenter. Som kvinde kan det også opleves som et pres, hvis du har forventninger på vores vegne om én eller flere orgasmer. Vi kan sagtens nyde sex uden orgasme.

 

Du er hæmmet og kontrolleret

Er du én af dem, der er stille under sex eller som har svært ved at komme? Mange kvinder fortæller, at de elsker, når en mand tør sætte lyd på sin nydelse. Ligesom du sikkert elsker hendes lyde, så kan det være utroligt ophidsende, når en mand stønner og giver slip på sin selvkontrol under sex. Giv dig hen til sex og elskov – det motiverer kvinden til også at give slip på sin indre tiger. 

Gæsteindlæg af sexolog Christina Tatarczuk

Relaterede produkter: