Kondomer der får mænd til at holde længere

Hvis du én af de mænd der ikke holder ret lang tid, når du har sex, skal du ikke fortvivle. Der findes mange drenge og mænd der ikke holder ret lang tid. Det tager i gennemsnit 5,4 minutter for en mand at komme ved samleje, nogle en del kortere og andre en del hurtigere. Undersøgelsen blev foretaget i landene USA, UK, Spainen, Holland og Tyrkiet, med 491 deltagere i 2005, både med og uden kondom.

Hvor lang tid holder jeg i forhold til andre mænd?

Ved at kigge på denne undersøgelse kan man få en god idé om hvor lang tid man holder ift. andre:

På denne graf kan man sammenligne udløsningstid ift. andre mænd (ikke målefast)

Hvis man tage de antal minutter man kan holde efter penetration, og frem til udløsning, og finder minut-placeringen til venstre, kan man aflæse hvor stor en andel af alle mænd holder det samme antal minutter eller mindre. Hvis man f.eks. holder præcis 5 minutter vil man holde lige så godt som ca. 50% maksimalt kan holde. Hvis man derimod kan holde ca. 17 minutter, holder man bedre end 90% og kun 10% vil kunne holde længere end dig.

Hvis du ønsker en længere udløsningstid

Hvis du ønsker en længere udløsningstid, kan du bruge kondomer. Bare almindelige kondomer øges gennemsnitstiden med 12%, og bruger du særlige kondomer med en let bedøvende creme som Benzocain, kan du øge din præstation ganske betragteligt. Derfor kan vi kun anbefale at bruge kondomer, hvis du vil imponere pigen de første gange I er i seng sammen. For piger betyder brugen af kondom mere sikkerhed, hvorfor de er mere villige til at gå i seng med dig. Det er rent win-win.

Med øvelse kan du trække dig ud, når du er ved at komme, og så fortsætte når du er faldet ned igen. Denne teknik er svær at mestre, men igen vil et kondom hjælpe, da det nedsætter følelsen dén lille smule der skal til, for at du kan udøve denne teknik.

Kondomer med Benzocain fås i mærkerne Durex, RFSU, Condomi samt en masse mindre mærker og koster forskelligt efter mærke.

Prøv dig lidt frem, hvad der virker for dig, og rigtig god fornøjelse

Dr.dk's artikel omkring mænds udløsningstid

Opdateret d. 12-09-2017: Vi kan konstatere at dr.dk har bragt en artikel omkring det ømtålelige emne, at mænd kommer for tidligt. De nævner en receptpligtig pille man kan købe, og som ikke findes i Danmark, men glemmer at fortælle omkring de fortræffelige bedøvende kondomer, som også løser mændenes problem, samtidig med at det ville kunne hjælpe med de problemer med seksuelt overført sygdomme som kampagnen "Kun med kondom", forsøger at løse. Du kan læse artiklen om at for tidlig udløsning er mænds største problem her på DR.dk.