Undgå kedelig sex – sådan gør du

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 07 september, 2021

Ingen er vel interesseret i at have kedelig sex. Sex er oftest, og bør være spændende, intenst og må rigtig gerne kilde på den rigtige måde. Men det er det desværre ikke altid. Bliv klogere på hvorfor sex kan være kedelige og hvad du og din partner kan gøre ved det i vores indlæg herunder.

Hvorfor bliver sex kedeligt?

Mange vil sige, at sex er kedeligt, hvis det enten er meget rutinepræget eller hvis det ud-føres uengageret, God sex kræver en indsats fra begge parter i forholdet. Man bør være opmærksom, fantasifuld og ikke bare gøre som man plejer. Det kan være hårdt arbejde. Men ofte er det nødvendigt for at bevare et forhold.

 

Vær engageret

En af de vigtigste elementer for at undgå kedelig sex er at være engageret i selve agten. Altså vær til stede og vær dig selv når I elsker. Din partner vil altid kunne mærke, hvis du er uinspireret og uengageret. Det smitter helt sikkert. Man opnår ikke intens og dejlig sex uden virkelig at have fokus på at nyde og yde i momentet.

Desuden er det vigtigt at stå ved dine lyster. Hvis du ved hvad du gerne vil have, så er det lettere at kommunikere det til din partner, og få det til at ske. Det kan være svært, at få sagt hvad du har lyst til, men det gør det hele så meget lettere.

 

Forsøg med hjælpemidler og glidecreme

Er det virkelig kørt ud på et sidespor med jeres sexliv? Er det bare fast rutine og nærmest noget, som blot skal overstås? Så er det måske en ide at benytte jer af nogle hjælpemidler til at få lidt gnist i tingene igen. Det kunne være sexlegetøj af diverse slags, måske cremer, olier eller andet.

Er det udfordringer med tørhed hos kvinden, der er skyld i at det er svært, at få det hele til at glide, så er det oplagt at bruge glidecreme. Det gør det hele meget lettere, og fjerner ofte et stort pres på begge partere.

 

Udlev en fantasi

Endnu en mulighed for at undgå den kedelige sex er, at I kan indbygge en fantasi i jeres seksuelle agt, og få det levet ud. Det kunne være noget rollespil, måske med noget ud-klædning eller måske gøre det et bestemt sted. Fantasier kan være mange ting, og det er fantastisk inspirerende at leve dem ud sammen med din partner. Og det er i hvert fald ikke kedeligt sex.

Udnyt dit g-punkt, mand!

Husk, I er to om det

Under alle omstændigheder er I to med ansvar for at få undgå at I har et kedeligt sexliv. Begge parter bør gøre en indsats og være bevidste om at få de bedre.

Men det er altid dit eget ansvar at stå ved din egen seksualitet og sørge for at du kan få det sex du gerne vil have og få udlevet dine lyster. Og så husk, at sex skal hele tiden ud-vikle sig. Statisk sex bliver til kedelig sex. 

Undgå kedelig sex

Relaterede produkter: