Oralsex

Oralsex er en type sex, hvor du tilfredsstiller og stimulerer din partner med munden. Det er en type sex, der er utroligt populært - faktisk er det så populært, at mange starter her, hvis de endnu synes, at det er lidt for tidligt til penetrering eller blot som forspil.

Dog er der også mange, der føler sig en smule ukomfortable ved oralsex, da det kræver, at du kender din egen og din partners krop relativt godt.

Hvordan gør du?

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan give oralsex. Det afhænger af, hvordan du foretrækker at gøre det, men det handler også om, hvordan din partner foretrækker, at det bliver gjort.

Du kan eventuelt snakke med din partner om det, men hvis du ikke har lyst til det, så handler det simpelthen bare om at prøve sig frem og mærke efter, hvad de tænder på.

Det kan du prøve

Der er en lang række forskellige ting, som du kan prøve dig frem med, hvis du blot er ved at finde frem til din partners præferencer - det kan også hjælpe dem med at blive klogere på sig selv.

Slik på og omkring kønsorganerne

Når du slikker på kønsorganerne, så er der mange, der vil finde enorm nydelse i det, men faktisk er der også mange nerver omkring kønsorganerne. For eksempel kan du prøve at slikke på mellemkødet - altså huden mellem kønsorganet og anus - og du kan også slikke på mandens testikler eller kvindes klitoris.

Brug hele munden/tungen

Det er klart, at det er munden det handler om, men der er forskel på at bruge det hele eller for eksempel at nøjes med tungespidsen. Intet er mere rigtigt end det andet, så prøv at skifte og se, hvad din partner reagerer på.

Det kan være hurtigt, langsomt, blidt eller hårdt, og du kan også prøve at suge for at se, hvordan de reagerer på det.

Brug hænderne

Der er mange, der tror, at oralsex udelukkende handler om mundens kontakt, men faktisk kan hænderne også gøre enormt meget for oplevelsen. Du kan for eksempel penetrere pigen med fingrene og massere klitoris med tungen (eller omvendt), og du kan massere roden af penis, mens du suger på toppen.

Kærtegn kroppen med munden

På vejen til at give oralsex eller generelt ved forspil kan du med fordel også bruge munden andre steder på kroppen. Det kan både være kys, men du kan også prøve at slikke din partner på de erogene zoner.

Prikken over i’et ved oralsex

Er I blevet komfortable med oralsex, og ved du, hvad din partner godt kan lide, hvorfor så ikke tage skridtet videre? 69’eren er en stilling, hvor du og din partner giver hinanden oralsex på samme tid. Det er utroligt frækt - en ægte drengedrøm - og det er også typisk en stilling, der virker meget spontan og kreativ.

Hvis I har mod på det, så er det den perfekte stilling til at overraske din partner, og en perfekt stilling til lidt ekstra krydret forspil.

 

Det vigtigt at passe på sig selv når du har sex med forskellige partnere. Også ved oralsex. Måske du skulle kigge nærmere på en slikkelap?