Silikonebaseret glidecreme

Silikonebaseret glidecreme er perfekt til en lang sexoplevelse

Holder din partner og dig af at have sex lang tid ad gangen? Så er silikonebaseret glidecreme perfekt til jer. Det tørrer nemlig ikke ud på samme måde, som andre former for glidecreme kan gøre. Det er et stort plus, for så er I nemlig fri for at skulle tilføje mere glidecreme, når I har sex længe ad gangen.

Her er 3 grunde til at købe silikonebaseret glidecreme hos Kondomaten

Rigtig mange par bruger glidecreme. Det gør nemlig kun sex bedre, hvilket altid er et stort plus. Her er tre gode grunde til at købe silikonebaseret glidecreme hos Kondomaten:

  • Silikonebaseret glidecreme holder rigtig længe under sex
  • Det gør det nemmere og mere behageligt for begge parter
  • Silikonebaseret glidecreme kan både bruges med en partner og alene med sexlegetøj

Silikonebaseret glidecreme kan altså tilføje en masse godt til dit sexliv. Er du interesseret i at prøve det, kan du nemt bestille det online her hos Kondomaten.

Brug silikonebaseret glidecreme, hvis du oplever, at sex er ubehageligt

Har du eller din partner oplevet, at sex føles ubehageligt? Det kan der være flere grunde til. En almindelig grund, flere par oplever er, at ens kønsorganer ganske enkelt ikke passer sammen. Altså manden er for stor eller kvinden er for smal. Det er naturligvis ganske frustrerende og ærgerligt. For hvad gør man så, når man har lyst til hinanden? Sex skal jo ikke være ubehageligt hverken for kvinden eller for manden. Her er en silikonebaseret glidecreme den perfekte løsning. Hvis I prøver jer forsigtigt frem, er der god mulighed for, at det kan lykkes. Endda uden at medføre smerter eller andre former for ubehageligheder.

Når du først har prøvet silikonebaseret glidecreme, vil du hurtigt opdage, at det giver en helt anden oplevelse. Selvom sex med din partner altid er godt, skader det aldrig, at det bliver endnu bedre. Og det er nemlig det, denne slags glidecreme gør. Den giver gode muligheder for endnu bedre sex, og så er det bare rigtig praktisk for rigtig mange par. Det praktiske er især noget, folk er glade for. Sex skal nemlig bare være nemt, rart og lige til at gå i gang med, når man får lyst til hinanden.

Især velegnet til anal sex

Forkæl din partner med silikonebaseret glidecreme

Vil du gerne forkæle din partner? Så er silikonebaseret glidecreme en rigtig god idé. Det giver nemlig en rar følelse, som du samtidig også selv kan nyde. Samtidig er det altid en dejlig ting at afprøve noget nyt med sin partner. Det er spændende, og det er rart at gøre det sammen med en, man holder af.

Er du interesseret i at købe silikonebaseret glidecreme, kan det nemt købes hos Kondomaten. Det er noget, de fleste køber online, da det bare er den nemmeste løsning. Samtidig er der også et stort udvalg, så du skal nok finde noget, du kan bruge. Det er bare med at læse lidt op på tingene først. Så er du sikker på, at du kan finde noget silikonebaseret glidecreme, der er til din smag.

RFSU Klick Supreme Glide

RFSU Klick Supreme Glide er en 100% silikonebaseret glidecreme med naturlig pH-værdi.
Dette..... Læs mere

97,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage
RFSU Klick Ultra Glide

Klick Ultra Glide er en uparfurmeret glidecreme der er rigtig let at anvende. Er både vand og..... Læs mere

77,00 DKK
Sendes altid i diskret indpakning. Levering 1-2 hverdage