Hvornår sælges der flest kondomer?

Gå tilbage til bloggen
Udgivet den 27 oktober, 2021

Kondomer er et af de mest velkendte former for prævention, der findes på markedet - og med god grund! Det er nemlig her, at du opnår den største sikkerhed både i forhold til graviditet, men også i forhold til kønssygdomme. Derfor er der også et fast salg af kondomer, og hvis du udvikler en god model til en god pris, kan du være næsten sikker på, at du også får en indtjening, der er noget værd.

Men hvornår bliver der egentligt solgt flest kondomer? Det kan du læse meget mere om her.

Juletiden sætter gang i flere lyster

Juletiden er en tid, hvor rigtigt mange bruger rigtigt mange penge. Det er her, vi skal købe gaver, det er her, vi skal købe julemad, og det er typisk også her, at vi bruger lidt ekstra på kondomer. I December bliver der nemlig solgt hele 12.000 pakker kondomer, men hvor størstedelen af den medisterpølse, der bliver solgt og bliver spist, så kniber det lidt med at få brugt kondomerne. Det er nemlig en relativt lille del, der faktisk bliver brugt.

Hvem sætter gang i forbruget?

12.000 pakker med kondomer er en del, og man skulle jo næsten tro, at det så var hele Danmark, der bidrog til dette tal. Dog er det ikke helt sandheden. Det er nemlig kun 5%, der vil indrømme, at de køber kondomer i juletiden - om det betyder, at de 5% har ekstra meget at smile af, når de kommer hjem fra arbejde, eller om vi blot er en nation bestående af knap 95% løgnere, det er jo ikke til at vide.

Hvorfor stiger forbruget i juletiden?

Hvorfor forbruget stiger, når julen nærmer sig, kan vi jo kun gisne om. Men kigger vi tilbage på tiden under anden verdenskrig, så så vi også her, at lysten steg, når familierne slukkede lyset og holdt sig mere indendøre - kunne det være en sammenhæng?

Eller er det måske de forskellige julekalender fyldt med forskelligt frækt indhold, der inspirerer befolkningen?

Eller måske er det simpelthen fordi julen kan noget, som ingen anden højtid kan. Det er hygge, det er samvær - de mennesker, som vi har omkring os kommer pludselig i fokus. Kombiner det med den kolde vinter udenfor, og så er det måske ikke så mærkeligt, at vi søger varme og kærlighed hos hinanden.

Det eneste vi kan sige med sikkerhed er, at julen er en særlig tid.

Relaterede produkter: