Køb Billige Rillede kondomer - 100 stk her Køb Billige Rillede kondomer - 100 stk her

Billige Rillede kondomer - 100 stk

Vil du gerne gøre dit sexliv lidt frækkere og lidt anderledes uden, at det skal koste dig dyrt? Så kan du med stor fordel prøve vores billige kondomer med riller, som du finder lige her.
Bare fordi disse kondomer er billige, så kan du være helt rolig, der er nemlig ikke gået på kompromis med kvaliteten. Disse kondomer lever naturligvis op til alle gældende krav og regler, og de er ISO samt CE-godkendt.

Hvordan virker kondomer med knopper, dupper eller riller?

Disse billige kondomer med riller vil i høj grad gøre sex mere spændende, frækkere og sjovere, men hvordan det? Hvis du køber disse billige kondomer med riller her hos os, så vil du få følelsen af, at du ikke anvender et kondom, da rillerne er med til at eliminere den helt glatte følelse, som et almindeligt kondom ofte giver.

Rillerne på disse billige kondomer er med til at gøre hele oplevelsen mere pirrende, da disse riller vil give kvinden en ekstra stimulering, som hun uden tvivl vil sætte stor pris på. Dette kan i høj grad også hjælpe, hvis din kæreste har svært ved at nå klimaks, da denne ekstra stimulering kan være med til at få hende det sidste stykke.


Disse lækre kondomer vil i høj grad også hjælpe med at få en god start på samlejet, da rillerne vil være yderst effektive i starten af akten, således at det er godt for begge parter i starten, i midten og i høj grad i slutningen.
Så hvis du gerne vil give din næste partner en helt speciel oplevelse, eller hvis du gerne vil gøre sexlivet lidt frækkere og sjovere med din faste partner, så er dette uden tvivl en billig og effektiv løsning.

Yderligere information om produktet

Disse kondomer er fremstillet efter standardmål, men hvis du ønsker større eller mindre kondomer med riller, knopper eller dupper, så finder du naturligvis også dette her hos Kondomaten.

En ting er helt sikkert, når du finder kondomer med riller til denne yderst favorable pris, så er det ikke dyrt at prøve noget nyt, og måske kommer I begge til at elske det?

Der er ingen grund til ikke at prøve noget nyt, eksperimenter i soveværelset gør kun jeres sexliv sundere, og hvis der er en ting, som er vigtigt i et fast forhold, så er det at prøve nye ting i sit sexliv.

 

Informationer

Længde: 185 mm Bredde: 53 mm Tykkelse: 0,065 mm Antal pr. pakke: 100 stk

Producent: Kondomaten

Pris: 175 DKK

Sendes i diskret indpakning idagGratis levering

Anmeldelser af Billige Rillede kondomer - 100 stk

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Andre købte også...

Indkøbskurv

Der er ingen varer i kurven Husk der altid er gratis levering på Kondomaten

Vi er på Google+ Følg os på Twitter