Findom fingerkondomer

Mange har hørt om kondomet; alle med et aktivt sexliv bør have hørt om kondomet. Men det er langt færre, der har hørt om fingerkondomet, eller findomet, som det også bliver kaldt. Dog er det lige så vigtigt, og det kan faktisk være en stor glæde for mange, hvis du finder det frem.
Har du endnu ikke hørt om dette koncept, så kan du læse meget mere om det lige her.


Hvad gør findomet?


Findomet gør faktisk det samme som et almindeligt kondom til penis. Det beskytter både dig og din sexpartner mod kønssygdomme og skadelige bakterier. Kønssygdomme og skadelige bakterier overføres nemlig ikke kun til en anden person via kønsdelene. Hvis dine hænder har været i kontakt med en partners kønsdele, mens din partner har haft en kønssygdom, så kan du overføre det til dig selv, hvis du enten rører ved dine kønsdele efterfølgende, eller faktisk også hvis du kommer til at røre dig i ansigtet. Derfor er det lige så vigtigt at passe på i denne sammenhæng.


Hvornår skal findomet bruges?


Det bruges særligt under forspil, da de fleste vælger at starte dette med lidt fingerspil. Dog kan det også bruges under sex, hvis du for eksempel rører ved din partners klitoris, eller det kan bruges til oralsex, hvis du også bruger hænderne her.
Kort sagt så bruges det hver gang, du rører ved din partners kønsdele.


Beskyt dig selv og din partner mod infektioner


Findomer beskytter som sagt mod infektioner på samme måde som et kondom. Og de passer også til langt de fleste hænder. De er en kæmpe fordel, da de særligt beskytter kvinder og forhindrer dem i at få bakterier op i skeden, og på den måde undgår hun eventuelle smertefulde infektioner.
Skeden er sart i forhold til bakterier, og derfor er der god grund til at tage de ekstra foranstaltninger for at beskytte kvinden mod infektioner. Og så kan du jo vælge en model med glidecreme for at give hende en ekstra god oplevelse.

 

Vidste du at der også findes beskyttelse til dig ved oralsex? Det hedder en slikkelap.

 

Pas på dig selv, både ved almindelig sex, oralsex, analsex & fingersex! ;0)